PAC shopserver - Tuningshop

Suggesties en opmerkingen kun je hier maken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
KAMIKAZE[BE]
Berichten: 1530
Lid geworden op: 08 mei 2010, 12:00

PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door KAMIKAZE[BE] » 24 mar 2013, 11:20

Hai,

Zou je de tuningshop niet iets kunnen veranderen?

Als je een auto selecteert moet je eerst change vehicle ofzoiets klikken.
Kan je niet iets scripten dat die automatisch verschijnt ofzo ?
Of dat die verschijnt wanneer je dubbelklikt ofzo ?

Ciao,

Kami
~

Gebruikersavatar
Bart
Gekke dippi
Gekke dippi
Berichten: 5439
Lid geworden op: 23 mar 2010, 21:01
Xfire: kruders
Locatie: Bentelo

Re: PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door Bart » 24 mar 2013, 11:21

Is ook wel heel erg veel werk of niet om even change vehicle te klikken. Ga er maar niet vanuit dat puma hier tijd aan besteed.
Afbeelding

Gebruikersavatar
KAMIKAZE[BE]
Berichten: 1530
Lid geworden op: 08 mei 2010, 12:00

Re: PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door KAMIKAZE[BE] » 24 mar 2013, 11:39

:beg: Was maar een vraag... maar dan moet ik bij elke wagen op dat knopje klikken om te zien welke het is ..
~

Robin
Berichten: 581
Lid geworden op: 19 feb 2012, 22:54
Xfire: flipfluit

Re: PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door Robin » 24 mar 2013, 12:50

kan er misschien wel iets aan gedaan worden dat als ik een primary color wil veranderen dat ik nergens zo'n dot zie om een kleur te selecteren? ( dit is niet bij alle auto's maar precies degene die ik wil veranderen(Cheetah & Infernus)

Gebruikersavatar
Puma
Gekke dippi
Gekke dippi
Berichten: 3502
Lid geworden op: 08 apr 2010, 11:44
Xfire: puma611991
Locatie: Westervoort, bij Arnhem
Contacteer:

Re: PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door Puma » 24 mar 2013, 14:01

Bugs fixen doe ik als ik daar tijd voor heb (en zin) en dat zal op z'n vroegst over een maand zijn.
Afbeelding

Gebruikersavatar
PietKlaasJan
Atser
Atser
Berichten: 5
Lid geworden op: 25 mar 2013, 08:45

Re: PAC shopserver - Tuningshop

Bericht door PietKlaasJan » 25 mar 2013, 09:27

Puma schreef:Bugs fixen doe ik als ik daar tijd voor heb (en zin) en dat zal op z'n vroegst over een maand zijn.
wat dan, is het je tijd van de maand al? :troll:

Plaats reactie